Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livewaarzegster.net


  Live waarzegster-lijn met live waarzegsters geven live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegster-lijn met live waarzegsters geven live antwoord. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op livewaarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali, U reading over mijn liefdesleven, wow alles klopte, ook over mijn werk bracht u alles goed in kaart.
U ben eerlijk, zuiver en ik ben ontzettend goed geadviseerd.
Liefs van Stef.




Ervaring van Stef met waarzegster Gazali   Ervaring van Stef met waarzegster Gazali   Ervaring van Stef geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali kan dingen heel goed aan voelen met een enorme zuiverheid en precisie gaat hij te werk.
Top medium en hoop dat ik u nog vaker mag spreken.




Ervaring van Ellie met waarzegster Gazali   Ervaring van Ellie met waarzegster Gazali   Ervaring van Ellie geplaatst op 11 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, ik spreek je regelmatig en wil je bedanken voor je mooie readings soms denk ik dat het toch niet kan en vrij daarna komt het uit. Mijn dank is groot en tot snel.




Ervaring van Femke met waarzegster Gazali   Ervaring van Femke met waarzegster Gazali   Ervaring van Femke geplaatst op 2 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Heb een paar reviews gelezen was overtuigd om jou te bellen
en zal in de toekomst jou veel vaker bellen. Het was het zeker de moeite waard, wat een aardige geduldige lieve man.




Ervaring van anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is een medium van goud.
Zijn energie, zijn stem en zijn bijzondere gave zijn hemels. Tot nu toe heeft hij gelijk en zijn voorspellingen komen keer op keer uit. Ik wacht nog op 2 voorspellingen daar heb ik heel veel vertrouwen in.
Tot bels.




Ervaring van Sharon met waarzegster Gazali   Ervaring van Sharon met waarzegster Gazali   Ervaring van Sharon geplaatst op 20 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik kan zo goed met jou praten al jaren echt over alles. Je bent heel duidelijk en helder. Je weet precies waar je het over hebt en durft alles eerlijk te zeggen zonder dat je rond de pot draait. Door jou krijg ik meer inzichten de waarheid is soms minder leuk ik waardeer het enorm je bent een top persoon voor mij de beste je hoort me zeker weer.
X Chantal.




Ervaring van Chantal met waarzegster Gazali   Ervaring van Chantal met waarzegster Gazali   Ervaring van Chantal geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali
Hoe vaak ik je ook bel je geeft me altijd de kracht om deze tijd door te komen.
Vorige week heb jij een voorspelling gedaan en het is gisteren uitgekomen. Jij bent heel goed met wat je voelt en ziet.
Ik ben oprecht dankbaar voor jou steun en inzichten.




Ervaring van Birgit met waarzegster Gazali   Ervaring van Birgit met waarzegster Gazali   Ervaring van Birgit geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Je sloeg meteen de spijker op de kop, je kan heel goed invoelen.
Het was een hele prestatie, ik voel me een stuk beter na het consult. Super bedankt en tot de volgende.




Ervaring van Bar met waarzegster Gazali   Ervaring van Bar met waarzegster Gazali   Ervaring van Bar geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dit was nieuw voor mij, nooit eerder gedaan. goed duidelijk consult. voor herhaling.
Anja.




Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Zeer tevreden over het gesprek, kon na 1 vraag al veel vertellen. Vind je heel goed. Dank je wel. Groetjes K.




Ervaring van K met waarzegster Gazali   Ervaring van K met waarzegster Gazali   Ervaring van K geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik wil je via deze weg bedanken
voor je hulp en voor je zuivere readings van de afgelopen tijd.
Je voorspelling is uitgekomen zoals je het eerder had voorspeld. Je bent heel duidelijk, alles kloppend tot in de details.
Zeker een aanrader.




Ervaring van Sofie met waarzegster Gazali   Ervaring van Sofie met waarzegster Gazali   Ervaring van Sofie geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali je bent een topper. Bedankt voor je ware antwoorden heb altijd fijne gesprekken met jou. De liefde en steun die je geeft is heel bijzonder tot gauw.
Dikke knuffel van C.




Ervaring van C met waarzegster Gazali   Ervaring van C met waarzegster Gazali   Ervaring van C geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik heb al een paar keer gebeld met Gazali, zonder al te veel woorden te hebben omschreven wist hij een persoon te omschrijven waarvan ik wat meer duidelijkheid over wilde hebben. Ik hoop oprecht dat M eindelijk wat knopen gaat doorhakken en de uiteindelijke keuzes gaat maken. Als het voorbestemd is, komt alles op zijn pootjes terecht.

NL- Amerika.




Ervaring van Carmen met waarzegster Gazali   Ervaring van Carmen met waarzegster Gazali   Ervaring van Carmen geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, dank je wel voor de geruststelling (ivm mijn broertje). Je bent geduldig en hebt dingen benoemd die gewoon waar zijn.
Ik heb je vaker gesproken en jouw voorspellingen komen uit.
Tot een volgende keer.
Groetjes, S.




Ervaring van Sher met waarzegster Gazali   Ervaring van Sher met waarzegster Gazali   Ervaring van Sher geplaatst op 25 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is een fantastische medium, hoe je het voorspelt dat is een raadsel maar je doet het echt goed. Ik stelde je 1 vraag en je zat er meteen boven op. Het is een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Leyla met waarzegster Gazali   Ervaring van Leyla met waarzegster Gazali   Ervaring van Leyla geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik heb Gazali vandaag voor het eerst gesproken. Hele fijne energie, en was enorm on point. Dankjewel nogmaals.




Ervaring van M. met waarzegster Gazali   Ervaring van M. met waarzegster Gazali   Ervaring van M. geplaatst op 19 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Wow, hoe hij dat doet weet ik niet, maar alles klopte tot op de puntjes met wat hij allemaal heeft gezegd.




Ervaring van Raj met waarzegster Gazali   Ervaring van Raj met waarzegster Gazali   Ervaring van Raj geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hoi lieve Gazali langs deze weg wil ik je bedanken want jou voorspelling is onlangs uitgekomen had het eerlijk gezegd niet verwacht maar toch heb je gelijk. Ik heb alle vetrouwen in je dank voor je hulp en inzichten.

liefs van Annemarie.




Ervaring van Anne met waarzegster Gazali   Ervaring van Anne met waarzegster Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 2 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Jouw adviezen en inzichten zijn helder en duidelijk je bent een enorme troost geweest in mijn moeilijke dagen. Door jou heb ik mijn huwelijk kunnen redden daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik bel Gazali al jaren x op x komen zijn voorspellingen uit het is een kanjer in zijn vak heb dit x weer het volste vertrouwen
dank voor alles.




Ervaring van Anne met waarzegster Gazali   Ervaring van Anne met waarzegster Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve lieve Gazali wil je bedanken voor al je hulp en de mooie gesprekken van de afgelopen jaren. Ik wens jou een fantastisch 2022 tot volgend jaar.
Liefs Marianne.




Ervaring van Marianne met waarzegster Gazali   Ervaring van Marianne met waarzegster Gazali   Ervaring van Marianne geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is een topper onder de mediums
wat een aanwinst.




Ervaring van Linda met waarzegster Gazali   Ervaring van Linda met waarzegster Gazali   Ervaring van Linda geplaatst op 21 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali,

Bedankt voor je mooie consult
ik heb je vaker mogen spreken, en wat je ook zegt komt uit. Jou stem geeft zoveel rust en je geeft het juiste advies, waardoor ik kan richten op het positieve.
Bedankt voor je alles en tot snel.

Liefs van Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Gazali   Ervaring van Karin met waarzegster Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is een engel legt alles goed uit, vaak met humor en soms ook wel pittig. Hij is vaak het zonnetje in de donkere dagen, je kunt er een heerlijk gesprek mee voeren. En zijn voorspellingen komen uit, kortom een aanrader.




Ervaring van Sabin met waarzegster Gazali   Ervaring van Sabin met waarzegster Gazali   Ervaring van Sabin geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit.

Lieve groet van Jane.




Ervaring van Jane met waarzegster Gazali   Ervaring van Jane met waarzegster Gazali   Ervaring van Jane geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Top consult heel tevreden. Wat je gezegd hebt is vorige week uitgekomen.




Ervaring van Pat met waarzegster Gazali   Ervaring van Pat met waarzegster Gazali   Ervaring van Pat geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hallo Gazali, ik heb je net gebeld betreft enkele maanden terug, er ging contact komen, is ind gebeurt, nu nog de rest van de voorspelling alvast bedankt.




Ervaring van Martine met waarzegster Gazali   Ervaring van Martine met waarzegster Gazali   Ervaring van Martine geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Wilt de u de waarheid horen van iemand die niet om de pot heen draait. En dat uw voorspellingen uitkomen, bel Gazali.




Ervaring van super tevreden klant met waarzegster Gazali   Ervaring van super tevreden klant met waarzegster Gazali   Ervaring van super tevreden klant geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  De beste, zuiverste en de eerlijkste op de lijn. Ik ben zelf ook spiritueel, ondanks dat ik er niks mee doe. Ik heb al heel veel mediums gesproken en gezien zowel in binnen als buiten land. Gazali is top.




Ervaring van Salma met waarzegster Gazali   Ervaring van Salma met waarzegster Gazali   Ervaring van Salma geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, Dankjewel voor je super mooie woorden, eindelijk na zo een lange tijd heb ik weer contact met T en heb een nieuwe baan. Het gaat een stuk beter met mij zoals je voorspeld had. Ik zag het echt niet aankomen maar je bleef maar zeggen let maar op het komt zeker goed met jou. Je bent een ware medium met veel geduld en een echte vriend aan de lijn,
ik wens jou en je katten veel liefde en hoop je vaker te mogen spreken in de toekomst.

Dikke kus van
Annabel.




Ervaring van Annabel met waarzegster Gazali   Ervaring van Annabel met waarzegster Gazali   Ervaring van Annabel geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Zo zuiver en inspirerend niet zweverig maar down to earth hij had het tot het rechte eind. Ik ben erg tevreden dank voor je onvoorwaardelijke steun.

Liefs Wendy.




Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hoi Gazali we hebben een top gesprek gehad het doet met goed om je te spreken je hebt met vaak genoeg geholpen met veel resultaat.
Ik bel je zeker nog terug tot snel xx.




Ervaring van Liesbeth met waarzegster Gazali   Ervaring van Liesbeth met waarzegster Gazali   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dankjewel Gazali, voor je heldere uitleg. Je klare blik en rustige stem. Zonder oordeel. Ik vond het erg prettig. Dankjewel.




Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Het was heel bijzonder om je te spreken. Dankjewel voor je tijd en geluld had het echt nodig zo een gesprek. Mijn hart is opgelucht.




Ervaring van Dan met waarzegster Gazali   Ervaring van Dan met waarzegster Gazali   Ervaring van Dan geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Livewaarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Livewaarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livewaarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livewaarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden