Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livewaarzegster.net


  Live waarzegster-lijn met live waarzegsters geven live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegster-lijn met live waarzegsters geven live antwoord. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Donna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op livewaarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna heeft me al verschillende voorspellingen gedaan, deze zijn telkens allemaal uitgekomen. Dankjewel Donna.




Ervaring van Stephanie met waarzegster Donna   Ervaring van Stephanie met waarzegster Donna   Ervaring van Stephanie geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, zelden schrijf ik een recensie. Je blies mij van mijn stoel wat jij zag liggen zonder iets te vertellen. Ik schrijf jou deze recensie Donna omdat jou voorspellingen over HEM zijn uitgekomen. Voor relatie voorspelling is Donna de beste, toekomst voorspellingen komen 1 per 1 uit. Gewoon STERREN te kort voor deze prachtige sterke medium. Rositta.




Ervaring van Rositta met waarzegster Donna   Ervaring van Rositta met waarzegster Donna   Ervaring van Rositta geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Om Donna te kunnen bereiken heb ik uren gewacht voor ik haar te pakken kreeg. Donna, je zag een definitieve breuk liggen in mei tussen ons, de breuk heeft zich gisteren plaats gevonden. Je gaf mij reeds door om geen verwachtingen te hebben van mijn ex en het los te laten. Donna,je hebt het mij zacht overgebracht maar ook eerlijk overgebracht,ik had mij voorbereid op de breuk die er lag en ik kan je zeggen Donna, ik voelde mij opgelucht om uit deze onzekerheid te geraken, ik gaf het een plaats voor hij mij bevestigde dat hij niet meer terugkomt in mijn leven. Donna, is een eerlijke medium die zegt hoe het is, negatief of positief. Ik probeer je weer te bereiken voor mijn toekomst . Dank Zitta R.




Ervaring van Zitta met waarzegster Donna   Ervaring van Zitta met waarzegster Donna   Ervaring van Zitta geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Je hebt weer gelijk. Ik zal je advies opvolgen. Ik heb inzicht gekregen en weet dat dit nu beter zal eindigen.




Ervaring van Nirva met waarzegster Donna   Ervaring van Nirva met waarzegster Donna   Ervaring van Nirva geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna,
Ik kan je vertellen dat de persoon in kwestie inderdaad de volgende dag
al voor mijn deur stond.
Inderdaad zoals je voorspeld had. Donna je bent echt super goed in wat je doet. Dankjewel lieve Donna.
Mensen Donna is steen goed in haar voorspellingen ze is echt een aanrader.
Nogmaals dank M.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Donna   Ervaring van Anoniem met waarzegster Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna is super goed in wat ze doet en hoe ze het overbrengt. Ik heb lang geleden vaker contact gehad met Donna en nu weer terug gevonden. Ik ben heel blij met haar en super dankbaar dat ze er is en ik altijd even kan mailen. Zij geeft mij weer kracht en vertrouwen en voel mij vooral gesteund door haar. Dankjewel lieve Donna xxxx .




Ervaring van S met waarzegster Donna   Ervaring van S met waarzegster Donna   Ervaring van S geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna,

Ik hoop van harte dat ik je nog eens kan spreken, tot hiertoe is het mij nog niet gelukt, vaste lijn en de computer zijn geen twee goeie vrienden. Hopelijk tot heel binnenkort, je bent een TOPPERTJE. Dikke knuffel.




Ervaring van jenny met waarzegster Donna   Ervaring van jenny met waarzegster Donna   Ervaring van jenny geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,
Ik hoop dat je ondertussen zelf al weet wat je betekent voor me en hoe dankbaar ik je ben voor alles wat je doet / gedaan hebt en vooral voor wie je bent. Ik zou in herhaling vallen met alle getuigenissen die hier al geschreven zijn als ik wil omschrijven wat voor een unieke straffe vrouw jij bent op alle vlakken in je werk. Je bent zoveel meer dan een top paragnost, je bent ook de liefste, eerlijkste, meer constructieve, zuivere, coach die ik heb mogen leren kennen. Bijna alles wat je ooit vertelde is al uitgekomen, ik wacht nog op 1 iets. Maar los daarvan heb je mijn leven op zoveel vlakken veranderd door je steun en je gaven. Je hebt me terug kracht, moed en liefde gegeven. Onbetaalbaar en ondefinieerbaar geschenk.

Dank je wel voor alles.
Liefs
E.T.B .




Ervaring van E.T.B met waarzegster Donna   Ervaring van E.T.B met waarzegster Donna   Ervaring van E.T.B geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna is super goed in wat ze doet en hoe ze het overbrengt. Ik heb lang geleden vaker contact gehad met Donna en nu weer terug gevonden. Ik ben heel blij met haar en super dankbaar dat ze er is en ik altijd even kan mailen. Zij geeft mij weer kracht en vertrouwen en voel mij vooral gesteund door haar. Dankjewel lieve Donna xxxx .




Ervaring van S met waarzegster Donna   Ervaring van S met waarzegster Donna   Ervaring van S geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Wauw gewoon Donna.echt wauw.
Wat je 2 weken geleden zei is gisteren uitgekomen. Ik dacht gelijk aan je woorden toen ik het las. Gewoon exact wat je zei werd geschreven.
Ik was oprecht verbaasd en moest het gewoon opnieuw lezen omdat ik het niet kon geloven.
Je bent echt goed.een blinkende parel ben je. Bless you my dear(K)
Tot heel snel weer.
Veel knuffels (TKairlinesNYC).




Ervaring van TKairlines met waarzegster Donna   Ervaring van TKairlines met waarzegster Donna   Ervaring van TKairlines geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,5 maanden geleden gesproken waar jij een breuk zag liggen tussen mij en mijn vriend.Ik was teleurgesteld om dit te horen en beetje boos om dit te horen. je had mij wel gezegd eind april zie ik na die 5 maanden breuk hem terug contact zoeken en jou terug wilt, Donna ik had geen hoop meer en geloofde het niet meer, sinds 2 dagen geleden vormen wij terug een koppel. Donna, je bent een schat en mijn oprechte excuses dat ik boos werd. Donna je bent super goed en eerlijk met je voorspelling. Lieve mensen,wil je liefdes voorspelling goed of slecht, bel Donna. Ze is een super hoge medium . Bedankt lieve Donna voor alles en nogmaals mijn excuses. Ik ben zo gelukkig weer. Kus, Martine VD.




Ervaring van MARTINE met waarzegster Donna   Ervaring van MARTINE met waarzegster Donna   Ervaring van MARTINE geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Wauw gewoon Donna.echt wauw.
Wat je 2 weken geleden zei is gisteren uitgekomen. Ik dacht gelijk aan je woorden toen ik het las. Gewoon exact wat je zei werd geschreven.
Ik was oprecht verbaasd en moest het gewoon opnieuw lezen omdat ik het niet kon geloven.
Je bent echt goed.een blinkende parel ben je. Bless you my dear(K)
Tot heel snel weer.
Veel knuffels (TKairlinesNYC).




Ervaring van TKairlines met waarzegster Donna   Ervaring van TKairlines met waarzegster Donna   Ervaring van TKairlines geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna. Dank voor het top gesprek . bescheiden paragnoste die de waarheid zegt. Een aanrader.




Ervaring van Marion met waarzegster Donna   Ervaring van Marion met waarzegster Donna   Ervaring van Marion geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Voor Donna 10 sterren. Ik kreeg zo een fijn mail consult en zij voelt zo haarfijn aan en haar voorspellingen komen in detail uit. Nu al twee keer ervaren. Ze schrijft ook zo lief.
Liefs N.




Ervaring van N met waarzegster Donna   Ervaring van N met waarzegster Donna   Ervaring van N geplaatst op 15 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  wat een lieve schat een hart van goud en geduld dat ze heeft, ik stel haar 1000 vragen en elke keer hetzelfde en alsnog kijkt ze voor me. ik hoop dat het uit mag komen.




Ervaring van amira met waarzegster Donna   Ervaring van amira met waarzegster Donna   Ervaring van amira geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Hi lieve Donna, bedankt voor je steun en steeds mijn gezeur. Ik geloofde er niet meer in tot op vorig week enkele voorspellingen uitkwam betreft hem. Ik ben weer zo gelukkig Donna . Het wachten was waard en je zat in elk detail er bonk op . Dikke kus, liefs Brit.




Ervaring van Brit met waarzegster Donna   Ervaring van Brit met waarzegster Donna   Ervaring van Brit geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, al jouw voorspellingen zijn uitgekomen, hij heeft bekend dat hij intiem is geweest met haar. Ik heb je raad opgevolgd en ik heb het contact verbroken. Bedankt voor je eerlijkheid. Ik ben benieuwd naar de volgende mooie voorspellingen. Liefs Marijke .




Ervaring van Marijke met waarzegster Donna   Ervaring van Marijke met waarzegster Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 10 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, ik kan je niet genoeg bedanken voor al hetgeen jij voor mij zag liggen. Er zijn verscheidene dingen uitgekomen over de liefde. Het onmogelijke wat ik dacht, is uitgekomen zoals je voorspelde. Lieve Donna, je gaf mij de afgelopen tijd niet alleen kracht maar ook heel veel moed en je gaf mij bevestiging hoe alles zal verlopen met hem. Alles in details is uitgekomen. Ik ben weer zeer gelukkig samen met hem. Dank je wel Donna.




Ervaring van Josephine met waarzegster Donna   Ervaring van Josephine met waarzegster Donna   Ervaring van Josephine geplaatst op 16 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, bedankt telkens weer om mij de hoop te geven wanneer ik geen hoop meer had. Ik heb uren gezeurd op je, en telkens kwam je met dezelfde voorspellingen. Gisteren is het ongelooflijk maar waar uitgekomen, Donna hij heeft mij gesmeekt net zoals je zei, hij vroeg mij een nieuwe kans Donna . Al uw voorspellingen zijn uitgekomen . Ik kan je niet genoeg bedanken. Jij hebt duidelijk sterren te kort . Donna is ??n van de beste consulenten en ziet direct wanneer iemand nog deel zal uitmaken van je leven . Dank je wel Lies .




Ervaring van Lies met waarzegster Donna   Ervaring van Lies met waarzegster Donna   Ervaring van Lies geplaatst op 15 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  lieve Donna of ik je belt of emailed u bent zo overtuigend. Ik ben blij dat ik u ken en dat je me telkens wil helpen. Ik wens u veel liefde geluk in alles wat je doet . Jij bent top.




Ervaring van maggy met waarzegster Donna   Ervaring van maggy met waarzegster Donna   Ervaring van maggy geplaatst op 14 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna,

Je betekent zoveel voor mij, en ongetwijfeld voor heel veel mensen die met hun vragen of problemen met jou delen.
Uren zat ik soms te wachten om je te kunnen spreken, maar het was het meer dan waard.
Jij gaf me de kracht om te blijven geloven op een goeie afloop, en elke voorspelling is woord voor woord uitgekomen.
Je bent zoveel meer dan een medium. Je bent een houvast, een vertrouwenspersoon, een topvrouw.
Ik deelde gelach en tranen met je. Je hebt een hart van goud.
Mijn dankbaarheid heb je voor altijd.
Tot snel.
X
Tiff.




Ervaring van Tiffany met waarzegster Donna   Ervaring van Tiffany met waarzegster Donna   Ervaring van Tiffany geplaatst op 11 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, ik heb je voor het eerst gesproken en moet je echt zeggen dat ik versteld sta van hoe ongelooflijk goed jij bent in je werk.
Alles tot in detail zie je zoals het is . Je hebt mij ontzettende mooie voorspellingen gegeven waarvan ik het vertrouwen heb dat die ook uit zullen komen. Juist omdat je de dingen toelicht die niemand anders kan weten.
Dankjewel dat ik een kans heb gehad om jou te spreken. Dankjewel voor de inzichten die je mij hebt gegeven.
Ik heb er veel gesproken en aantal zijn super goed op deze lijn maar jij steekt boven iedereen uit.
Bedankt voor je hulp en luisterend oor.
Ik raad jou aan iedereen die een echte Medium wil spreken.
Ik spreek je gauw.
Xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Donna   Ervaring van Anoniem met waarzegster Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna toen ik je drie maanden geleden hoorde zag je het niet meer goed komen tussen mij en mijn vriend. Je was de enige die de breuk zag liggen. Je zag ook wel op de vierde maand mijn jeugdvriend liggen die mij zal opzoeken, Donna je hebt op alle vlakken gelijk gehaald. De breuk die er was en het contact met de jeugdvriend. Het deed me verdriet maar ik ben weer zo verliefd ik hoop jou snel te pakken te krijgen voor het vervolg met Bart. Linda.




Ervaring van Linda D.D met waarzegster Donna   Ervaring van Linda D.D met waarzegster Donna   Ervaring van Linda D.D geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, onwijs bedankt voor weer een superfijn gesprek. Jij weet dat ik het momenteel erg moeilijk heb maar jij trekt mij hier uit. Je hebt me ook nog een aan het lachen gemaakt over roze met groen. Je snapt het nu wel denk ik. Ik wacht deze paar dagen af en hoop zoo erg dat je weer gelijk hebt. In Shaa Allah. Tot snel lieverd. Xx taart.




Ervaring van Roze met groen met waarzegster Donna   Ervaring van Roze met groen met waarzegster Donna   Ervaring van Roze met groen geplaatst op 8 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, wat ben jij een super lief en goed mens ok voel me echt goed. Ik hoop dat het echt mag goed komen. Heel veel succes nog Maggy.




Ervaring van maggy met waarzegster Donna   Ervaring van maggy met waarzegster Donna   Ervaring van maggy geplaatst op 7 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Hi Donna, zoals eerder aan de telefoon gemeld heeft hij niet voor mij gekozen zoals je mij voorspelt had. Ik had enorm veel verdriet maar ik hield mij aan jou tweede voorspelling, na vier maanden zag jij hem met spijt terug komen wel lieve Donna dit is eergisteren gebeurd. Je bent rechtuit en krachtig. Dank je wel Liesje van de katten.




Ervaring van Liesje met waarzegster Donna   Ervaring van Liesje met waarzegster Donna   Ervaring van Liesje geplaatst op 4 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Hi Donna, ik hoop je snel te kunnen spreken, uw voorspellingen over hem zijn volledig uitgekomen.ik had nu graag her vervolg. Hopelijk speek ik journal na je verlof. Liefs Miranda.




Ervaring van miranda s.r met waarzegster Donna   Ervaring van miranda s.r met waarzegster Donna   Ervaring van miranda s.r geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna je bent een topper. Hoe kan jij zoveel weten?. Ben zeer tevreden.




Ervaring van Jeanet met waarzegster Donna   Ervaring van Jeanet met waarzegster Donna   Ervaring van Jeanet geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, je hebt zo vaak gelijk gekregen al in je voorspellingen dat ik het al bijna als vanzelfsprekend vind. Maar een tweetal weken geleden die je me een voorspellingen waar ik absoluut niet meer in kon geloven en was er zeker van dat je deze keer mis zat, wat op zich wel eens zou kunnen gebeuren volgens mij, maar nee. weeral is je voorspellingen exact uitgekomen zoals je zei. Ik ben er heel blij mee.
Jij kan echt ALLES. Jij hebt niet alleen een hart van goud, maar ook voelsprieten van goud.

Dank je wel dat je er altijd bent. Dank je wel dat je je uitzonderlijke gaves wilt delen met ons.

Veel liefs uit Limburg.
Xxx.




Ervaring van .... met waarzegster Donna   Ervaring van .... met waarzegster Donna   Ervaring van .... geplaatst op 19 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna,

Je hebt zo vaak gelijk gekregen al in je voorspellingen dat ik het al bijna als vanzelfsprekend vind. Maar een tweetal weken geleden die je me een voorspellingen waar ik absoluut niet meer in kon geloven en was er zeker van dat je deze keer mis zat, wat op zich wel eens zou kunnen gebeuren volgens mij, maar nee. weeral is je voorspellingen exact uitgekomen zoals je zei. Ik ben er heel blij mee.
Jij kan echt ALLES. Jij hebt niet alleen een hart van goud, maar ook voelsprieten van goud.

Dank je wel dat je er altijd bent. Dank je wel dat je je uitzonderlijke gaves wilt delen met ons.

Veel liefs uit Limburg.
Xxx.




Ervaring van .... met waarzegster Donna   Ervaring van .... met waarzegster Donna   Ervaring van .... geplaatst op 19 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, drie maanden geleden gesproken en je zag een definitieve breuk tussen ons zonder enig vorm van kans terug naar elkaar te komen. ik wil je zeggen dat dit inderdaad vorig week plaats heeft gevonden maar je tweede voorspelling heeft gisteren ook plaats gevonden en de man van mijn werk heeft dus mij zijn liefde verklaart. Eerste voorspelling met een droevige afloop en tweede voorspelling met een happy gevoel. Bedankt Donna voor je sterke woorden en oprechtheid . M.R.




Ervaring van M.R met waarzegster Donna   Ervaring van M.R met waarzegster Donna   Ervaring van M.R geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Beste Donna, hartstikke bedankt de super snelle reactie op mijn mailverzoek. Ik kan u helaas nooit te pakken krijgen vandaar een verzoekje. Ik herken alles wat u beschrijft. Het is een lange weg geweest en hoop na 4 jaar dat er nu eindelijk verzoening komt. Misschien tot horens. Bedankt. Groetjes.




Ervaring van JoAn met waarzegster Donna   Ervaring van JoAn met waarzegster Donna   Ervaring van JoAn geplaatst op 10 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve lieve Donna, als er iemand sterk is ben jij het wel. Maandenlang zat ik in onzekerheid en met veel verdriet, maar jij bleef bij jouw inzichten en voorspellingen. Ja hoor, ik kan niet anders zeggen dan dat je GELIJK hebt. Eindelijk is er weer contact en heel positief allemaal. Jij bent echt een topper, superlief en gewoon goed in wat je doet. Tot snel weer. Liefs, xxx het taartje.




Ervaring van Taart met waarzegster Donna   Ervaring van Taart met waarzegster Donna   Ervaring van Taart geplaatst op 8 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, het contact is er terug zoals u voorspeld had. Ik ben ervan overtuigd dat de rest ook nog snel zal uitkomen.




Ervaring van L met waarzegster Donna   Ervaring van L met waarzegster Donna   Ervaring van L geplaatst op 6 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Ja zag iets binnen de 9 dagen gebeuren .En ja, deze had ik helemaal niet zien aankomen.De persoon die mijn nummer al 10 maanden blokkeerde kwam ik in de vlucht tegen, en ik merkte dat hij de blokkade eraf haalde. Nu moet die nog leren sturen hahaha Je bent sterk Donna xxx.




Ervaring van Sv met waarzegster Donna   Ervaring van Sv met waarzegster Donna   Ervaring van Sv geplaatst op 5 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Livewaarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Livewaarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livewaarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livewaarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden